Pier Azie 10 te Amsterdam d.d. 07-06-2010

‘Coenhavenweg 10 te Amsterdam’ verkocht aan Converse Development Corporation B.V. Amsterdam, 7 juni 2010 – Het industriële complex op de kop van de Azië pier, is verkocht aan Converse Development Corporation B.V.

Het object bestaat uit totaal 13.000m² havengebonden terrein, 7.000m² op slagloodsen en 700m² kantoor, is langdurig verhuurd. Het object is door Converse DC aangekocht als lange termijn belegging. Koert-Hans Smit, CEO van Converse: "In onze visie is, door de komst van de tweede Coentunnel, de vernieuwing van de infrastructuur omtrent dit gebied en de toenemende schaarste van (watergebonden-) bedrijventerreinen binnen de ring van Amsterdam, de Coenhavenweg 10 een veelbelovende belegging."

Heida Deken Vastgoedadviseurs hebben het vastgoed namens Converse DC aangekocht. Converse Development Corporation B.V. is een in de zomer van 2007 opgerichte ontwikkelaar met een jonge, snel groeiende organisatie, gedragen door ervaren mensen. Ontwikkelingen worden vanuit de thematiek in een breder en maatschappelijk verband gezien. Door bundeling van partijen en (beleggings-)portefeuilles ontstond er vanaf de eerste dag een nieuw, slagvaardig ontwikkelingsbedrijf.

Noot voor de redactie
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Koert Hans Smit van Converse Development Corporation B.V., telefoon 020-689 06 89 of mail:download pdf