Converse Development Corporation B.V. koopt kantoorvilla aan de Alexander Gogelweg, te Den Haag

Converse Development Corporation B.V. koopt kantoorvilla aan de Alexander Gogelweg 32 te Den Haag.

Amsterdam, 10 december 2010 – de kantoorvilla, gelegen aan de Alexander Gogelweg 32 te Den Haag is verkocht aan Converse Development Corporation B.V.

Het onlangs geheel gerenoveerde kantoor 520 m2 groot, is meerjarig marktconform verhuurd aan Matzinger Eversdijk notarissen en overgenomen van een particuliere belegger.

Koert-Hans Smit, CEO van Converse: "De kantoorvilla, omringd door diverse ambassades en internationale organisaties, is gelegen nabij het park Zorgvliet. In onze visie behoort het object tot het topsegment van de Haagse regio." Het pand wordt toegevoegd aan de beleggingsportefeuille van ConverseDC.

Het object is verkregen in samenspraak met een Duitse Bank, welke de transactie als zodanig eveneens heeft gefinancierd. Er zijn geen verdere adviseurs bij deze transactie betrokken geweest.

Converse Development Corporation B.V. is een in de zomer van 2007 opgerichte ontwikkelaar met een jonge, snel groeiende organisatie, gedragen door ervaren mensen.

Ontwikkelingen worden vanuit de thematiek in een breder en maatschappelijk verband gezien. Door bundeling van partijen en (beleggings-)portefeuilles ontstond er vanaf de eerste dag een nieuw, slagvaardig ontwikkelingsbedrijf.download pdf