te huur

Categorie bedrijfspand gelegen aan de Moezelhavenweg 85 en 87 Amsterdam.

Postcode 1043 AM (Westpoort)
Oppervlakte 260 m2
Deelverhuur vanaf 100 m2
Bedrijfsruimte 100 m2

Omschrijving:
In het Amsterdamse havengebied Westpoort ligt dit nieuwbouw bedrijvenpark genaamd Moezelhaven. De 2 geschakelde units zijn door de eigenaar verbouwd tot een hoogwaardig en representatief bedrijfpspand.

Object
De ruimte is gelegen op de hoek aan de Westzijde van het complex en heeft uitzicht over de Moezelhaven. De bedrijfsruimte is totaal circa 260 m², verdeeld over circa 100 m² bedrijfsruimte en circa 160 m² kantooruimte. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 6 meter en een verhoogde vloerbelasting van 2.500 kg/m². Voorts is de ruimte voorzien van 2x elektrische overheaddeuren, alarminstallatie, centrale verwarming en wateraansluiting.

De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De kantoren zijn representatief afgewerkt met glazen scheidingwanden en moderne systeem plafonds met airconditioning en verlichting. Op de begane grond is een open keuken met bar, toiletgroep en archiefruimte. Voorts is de kantooruimte voorzien van kabelgoten met elektra en data aansluitingen.